onsdag 29 april 2009

Förresten

Förresten är jag väldigt sugen på att göra nånting lite finare med utseendet här på bloggen. En liten ansiktslyftning, ganska så snart.

Har hållit mig till en väldigt grundläggande och ren design hittills eftersom jag tycker det finns massor av saker jag hellre gör än meckar med saker på nätet. Så jag väntar helst med sånt pysslande tills Den Absolut Helt Rätta Idén dyker upp (och hur ofta gör den det?), men nu vet jag alltså vad jag vill ha här.

Roligt när man känner sig peppad på det sättet!

Det brukar i och för sig ofta sluta med att tio Ännu Bättre idéer dyker upp och vill vara med och leka, och så drabbas man av analysparalys och det blir svårt att välja igen...

6 kommentarer:

Anonym sa...

jaha ja. *trummar med fingrarna* det är alltså här du gömmer dig? så här nio månader senare sitter jag fortfarande och väntar på att du ska dra igång en blogg där nere från sydsverige och maila mig om dess födelse. men nu ser jag ju att den både är född, välgödd och snart tonåring till på köpet! bah.

men skoj att äntligen få se vad du pysslat med under frånvaron. grymt bra, snyggt och roligt som vanligt. själv ska jag bli fotograf. :)

kram, vox

Grammanaut sa...

Vad fint det blev! Jag älskar den lilla imaginauten.

Anonym sa...

btw. det uppdateras alldeles för sällan här nuförtiden.
vad hände med "1 bild om dagen"?

/hälsningar "tråkigt på jobbet" (a.k.a. vox)

inktopus sa...

Jo, det kommer mera, det kommer mera! Har haft lite att stå i på sistone bara. Men snart så!

"1 bild om dagen" gav jag upp ganska snart när jag så sällan kom åt att skanna i skolan (för självklart kommer man ju på att man vill skanna just precis innan man går hem, och då är det alltid upptaget...) och inte hade någon egen hemma.

Anonym sa...

månne lösningen heter digitalkamera?

/vox

inktopus sa...

Jo, det skulle vara en bra grej att ha.