måndag 26 oktober 2009

Geek Girl Meetup

Jag var på konferens i helgen. För tjejer intresserade av och verksamma inom områden som teknik, kommunikation och media.
Såg det som ett perfekt tillfälle att ta reda på lite mer om en del saker jag är nyfiken på, samt också en chans att träna på att fotografera, vilket är ett område där jag ännu har mycket att lära.

Det var otroligt inspirerande och roligt!
Varenda föredrag och workshop jag var på var intressant. Jag bidrog med att designa några fina klistermärken till evenemanget:

Man kan sätta dem på sin dator, så här, så fint det blir. Det var många som gjorde det. (Och på sig själva, och på sina böcker, och sina väskor... det gjorde mig väldigt glad att folk tyckte de var så fina. De ÄR verkligen fina!)

De fina sponsorerna hade sett till att alla deltagare fick generöst med mat och dryck plus massor med frukt, nyttosnacks, energijuicer och sånt (det går ju åt massor med energi när man tänker, vet ni), var sin goodiebag med ännu mera skoj, och en härlig fest.
Och förutom det vann jag också en superkul byggsatslåda full med små elektronikgrejor att ta med mig hem. Håhåhå!

Det blir nog mera poster om det, men just nu de närmaste dagarna har jag så dretans mycket att göra, att allt som inte är brinnande brådis, det tar jag itu med när jag har en minut över. (Vilket jag inte har så många.)

Geek Girl Meetup
, som sagt!
Mer om det senare.

I attended a conference this weekend and had a great time. I made the design for these nice stickers. They were a lot of fun to draw, and the printers did a fantastic job. I'm very happy how they turned out, all shiny and colourful. I want to stick them everywhere, but being the poor and fairly low-tech geek I am these days, I'm sort of running out of computers very quickly.

2 kommentarer:

JD sa...

Very nice design! Like that a lot!

inktopus sa...

Thanks!
It's real old-school work – done with brush and ink. Coloured in Photoshop.

For the sake of the really geeky people, the li'l ones and zeros in the center of the heart spell "GEEK GIRL".
:)