måndag 6 juli 2009

Söker studio i Stockholm!

Det kommer nog inte bli några uppdateringar här på ett tag, för just nu är det mycket att ordna med. Det är en massa rent praktiska saker som måste fixas här hemma innan jag kan sätta mig ner och göra det jag egentligen vill, vilket är att börja ta itu med ett skräckserieprojekt som puttrat runt i bakhuvudet ett bra tag nu. Men för mycket saker runtomkring som slåss om min uppmärksamhet gör mig överstressad så att jag sen inte har någon ork kvar att vara kreativ på.

En sak som verkligen skulle hjälpa, är att ha en studio att gå till om dagarna.
Någonstans där jag kan sitta i lugn och ro, utan att behöva tänka på allt det här andra. Problemet, se, är att jag är väldigt lättdistraherad och därför är det väldigt svårt för mig att ha min arbetsplats i samma rum där jag bor. För att inte tala om att jag är alldeles för trångbodd för att egentligen kunna rita här hemma, det finns helt enkelt ingen plats att bre ut sig på och göra någonting som kräver mer än en halv kvadratmeter utrymme.

Jag gillar också att ha folk runtomkring mig, sådär lagom mycket folk och lagom mycket prassel och rörelse hjälper mig att fokusera oerhört på det jag har framför mig. Det kan låta paradoxalt i ljuset av vad jag nyss sa om att vara lättdistraherad, men så är det. Folk är bra. Jag gillar folk.

Så hjälp mig, om ni kan. Jag letar med ljus och lykta efter en studioplats i Stockholm, om ni skulle råka känna till en studioplats/del i lokal man kan hyra (för en billig peng!), till exempel från början av augusti eller något – låt mig få veta! Det skulle hjälpa oerhört just nu. Oerhört mycket!
Jag är öppen för de flesta förslag, jag behöver verkligen andrum och ett ställe att jobba på. Situationen är inte alls rolig just nu.

1 kommentar:

Efraim sa...

Känner några som sitter i en sådan studio. Nu var det visst senast 25 juni, men det kanske kan vara värt att kolla ändå?

http://www.otecknad.se/

"Studioplats ledig!

Otecknad får en plats ledig i augusti. För 900 kr i månaden får du en plats hos oss i ljusa fina lokaler, två minuters gångväg från telefonplans tunnelbana. Är du tecknare / illustratör / serietecknare /konstnär och intresserad?

För att ansöka om platsen vill vi att du mailar:

1) En kort presentation av dig själv
2) En portfolio (gärna länk till hemsida, men bifogade jpgs etc går bra)
3) Vad du vill använda platsen till, och ungefär hur många timmar i veckan du skulle spendera här.

…till info@otecknad.se senast den 25:e juni -09.

Om du vill komma och se vad vi har att erbjuda, maila oss så ordnar vi det."